پژوهشگر

این وبلاگ حاوی نوشته ها و یادداشتهای منتشره اینجانب در رسانه ها می باشد

پژوهشگر

این وبلاگ حاوی نوشته ها و یادداشتهای منتشره اینجانب در رسانه ها می باشد

اینجانب علی اکبری به عنوان محقق و پژوهشگر مطالبی را در رسانه ها و خبرگزاری ها منتشر می نمایم که سعی دارم آنها را در این وبلاگ قرار دهم.
برای دسترسی بهتر خوانندگان محترم به اصل یادداشت درخبرگزاری یا تارنمای انتشار دهنده، در ابتدای هر متن، ضمن درج تاریخ و نام تارنمای مربوطه، لینک مربوطه نیز قرار گرفته است .

طبقه بندی موضوعی
آخرین مطالب
پیوندهای روزانه

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۴ ثبت شده است

این مطلب در روزنامه کیهان 27 بهمن ماه 1394 منتشر گردید.

مردم انقلابی کشورمان در راهپیمایی 22 بهمن با بازسازی صحنه تسلیم شدن تفنگداران آمریکایی، داغ دل دشمن را تازه کردند تا دشمن متوجه شود که این حرکت باعث شور و شعف ملت و برخوردار از حمایت مردم است. اگر آمریکا تمایل دارد ملت ایران را بشناسد باید در چنین رخدادها و عرصه‌هایی بشناسد وگرنه دلخوش کردن به تیترهای هم‌شکل و همرنگ برخی سایت‌ها و مطبوعاتی که به تعبیر مقام معظم رهبری می‌توان آن‌ها را پایگاه دشمن دانست، دردی از آمریکا دوا نخواهد کرد.

  • ali akbari

این مطلب به عنوان یادداشت روز روزنامه کیهان 11 بهمن ماه 1394 منتشر گردید.

سؤال این است که طرف غربی چه زمانی از تحریم‌های جدید رونمایی خواهد کرد؟ برای پاسخ به این مسئله باید متغیرهای مختلفی را مدنظر قرار داد. لیکن یکی از این متغیرها، استفاده از این ابزار برای تغییر نتایج انتخابات اسفندماه در ایران می‌تواند باشد. نباید فراموش کرد که برخی از دولتمردان مشابه اقدامی که در گذشته انجام داده بودند، در این دوره نیز به صراحت اعلام کردند که نتایج عملکرد طرف غربی، می‌تواند باعث روی کار آمدن یا دور شدن طرفداران ایشان از مناصبی باشد که توسط مردم برگزیده می‌شود. .

  • ali akbari

این مطلب در روزنامه کیهان چهارم بهمن‌ماه 1394 منتشر گردید.

آیا وزیر امور خارجه کشورمان در وظایف و مأموریت خویش و یا تعهدی که در قبال مردم کشورمان دارد، تعهدی نیز به مردم آمریکا داده که بخواهد مشکلات آمریکایی‌ها را برطرف سازد و یا اینکه حوزه سرزمینی عراق نیز در قلمرو مسئولیتی آقای ظریف قرار گرفته است؟ وزیر امور خارجه ایران اگر آن‌قدر فرصت دارد که بخواهد این مشکلات را حل کند، شایسته است به دنبال حل مشکلات اتباع زندانی کشورمان در برخی دیگر از کشورها ازجمله ترکمنستان و... باشد و پیگیری وضعیت اتباع آمریکا را به وزیر امور خارجه آن کشور بسپارد.

  • ali akbari

این مطلب به مناسبت شهادت آیت ا... نمر توسط رژیم آل سعود، 14 دی ماه در روزنامه کیهان منتشر گردید.

جهال حاکم بر عربستان با تفکر سیاه خویش می‌پندارند که با کشتن امثال شهید آیت‌الله نمر، این حرکت متوقف خواهد شد و نمی‌دانند که در مکتب ما، خون شهید احیاگر ملت و برکننده ریشه ظلم و ستم است. هر جا خون شهیدی بر زمین جاری شد، حرکتی مقدس سر برآورد و اکنون نوبت آل سعود صهیونیست است که به مدد خون این مظلوم سعید، سرنگون گردد. تنها احمق‌ها هستند که فکر می‌کنند با کشتن امثال شیخ نمر، بر عمر حکومتشان افزوده خواهد شد.

  • ali akbari

این مطلب در روزنامه کیهان 3دی ماه 1394 منتشر گردید.

شعارهای انتخاباتی، آن هم از نوع شعارهایی که در انتخاباتی از قبیل مجلس و ریاست جمهوری بیان می‌شود، زمزمه‌ای است که توسط جریانی خاص به طرق مختلف و در مجامع گوناگون، بیان می‌شود و وعده و وعیدهایی داده می‌شود که قطعا نه مجلس خبرگان چنین اختیاراتی را دارد و نه چنین وظیفه‌ای برای این مجلس در نظر گرفته شده است.

  • ali akbari

این مطلب به مناسبت حمله ارتش نیجریه به شیعیان و به شهادت رساندن تعدادی از ایشان و دستگیری رهبر ایشان،  در روزنامه کیهان 30آدرماه 1394  منتشر گردید.

خون شهید، بیدارگر است و خون این شهدای مظلوم، بیداری آفریقا را به دنبال خواهد داشت. کوردلان عالم که از روشنایی ترس و واهمه دارند، می‌خواهند نور خدا را با دهان خویش خاموش کنند. بزرگ‌تر از ارتش نیجریه و مزدوران صهیونیست آن‌ها، در طول تاریخ نتوانسته‌اند و در آینده نیز نخواهند توانست چرا که وعده الهی این است که حکومت از آنِ مستضعفان عالم و از آنِ عبد صالح خدا است و این شهدا راه رسیدن به وعده الهی را هموار کرده و خواهند کرد.

  • ali akbari

این مطلب 13 آذرماه 1393 و پس از انتشار گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای کشورمان، منتشر گردید.

اگر به هر دلیل دولتمردان کشورمان تمایل دارند گزارش آژانس را یک گزارش مناسب بدانند باید به‌صورت صریح و قاطع آن بخش از گزارش که ایران را متهم به فریب‌کاری می‌کند تکذیب و آن را نشانه سیاسی‌کاری آژانس معرفی نمایند در غیر این صورت، این امر مؤید و مقوم گزارش خلاف واقع آژانس خواهد بود.

  • ali akbari

این مطلب در روزنامه کیهان 14آذرماه 1394 منتشر گردید.

شایسته است اگر اختلافی بین مسئولین ارشد کشور وجود دارد در جلسات خصوصی رفع و رجوع گردد و اصولاً فلسفه تشکیل جلسات سران قوا، مگر امری غیر از این است؟ اگر این اختلاف در جلسات مشترک حل نشد نیز قانون‌گذار برای این موارد راهکار مشخص نموده است.
رهبر معظم انقلاب در سال 1390 دستور تشکیل هیئت عالی حل اختلاف را صادر و اعلام داشتند: «در اجرای بند 7 اصل 110 قانون اساسی، هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه‌گانه به منظور بررسی و ارائه نظرات مشورتی در موارد حل اختلاف و تنظیم روابط سه قوه تشکیل می‌گردد.»

  • ali akbari
این مطلب در خصوص ساقط کردن هواپیمای روسیه توسط ترکیه در مرز با سوریه، 5 آذرماه 1395 در خبرگزاری فارس منتشر گردید.

اگر فرض را بر این بگذاریم که آن تروریست‌ها که خلبان روس را احاطه کرده‌اند، مردم محلی هستند که سلاح سبک با خود حمل می‌کنند، انهدام بالگرد روسی با موشک چگونه قابل تفسیر است؟

  • ali akbari